Посета ученика Политехничке школе из Суботице

Посета ученика Политехничке школе из Суботице

Обилазак и уређења локалитета уз пратњу и едукацију стручних лица ЈП "Национални парк Фрушка гора"

 

Поводом обележавања Светског дана шетње у петак, 15. октобра 2021. год. ученици трећег разреда средње Политехничке школе из Суботице, који се образују на профилима у оквиру шумарства уређење простора и обрада дрвета, посетили су НП Фрушка гора. 

У складу са жељом професора и ученика приликом посете практично и стручно упознати су са радом и активностима службе чувара природе и службе уређења простора ЈП “Национални парк Фрушка гора”.

Ученици су обишли излетиште Бранковац, Змајевац и локалитет “Бели мајдан” са циљем упознавања терена и уређења локалитета.

 Овим путем ЈП "Национални парк Фрушка гора" захваљује на посети и учешћу у акцији "Фрушковање 2021" ученицима и професорима Политехничке школе из Суботице. 

Учешћем у акцији "Фрушковање 2021" и сличним акцијама које организујемо, кроз активни боравак у природи најстаријег Националног парка у Србији, сви заинтересовани грађани и љубитељи природе у прилици су да активно и заједно са запосленима из ЈП "Национални парк Фрушка гора" боље упознају наш рад и остваре свој еколошки допринос.

 

Top