Свим срцем за осмех детета

Свим срцем за осмех детета

11.02.2020.       

Задовољство нам је што смо и ове године били део пројекта "Свим срцем за осмех детета" који организује Удружење грађана "Нови Сад".  Ова хуманитарна акција траје већ шест година и омогућава седмодневни боравак ученицима са Косова и Метохије у породицама њихових вршањака из Војводине.

Током боравка у Новом Саду, малишани са Косова и Метохије посетили су Национални парк Фрушка гора и уживали у природним лепотама најстаријег Националног парка у Србији и јединог Националног парка  на територији Војводине. 

Стручна лица из ЈП "Национални парк Фрушка гора" и ове године након добродошлице и презентације вредности Национални парк Фрушка гора у Информативном центру на Иришком Венцу  били су домаћини и водичи школарцима са Косова и Метохије као и њиховим другарима из Новог Сада кроз уређене едукативне стазе шумама Фрушке горе након чега је уследило кратко позирање за успомену и заједнички ручак. Радујемо се поновном доласку наших другара и свим новим пројектима пријатељима из Удружења грађана "Нови Сад".

Top