Poseta učenika Politehničke škole iz Subotice

Poseta učenika Politehničke škole iz Subotice

Obilazak i uređenja lokaliteta uz pratnju i edukaciju stručnih lica JP "Nacionalni park Fruška gora"

 

Povodom obeležavanja Svetskog dana šetnje u petak, 15. oktobra 2021. god. učenici trećeg razreda srednje Politehničke škole iz Subotice, koji se obrazuju na profilima u okviru šumarstva uređenje prostora i obrada drveta, posetili su NP Fruška gora. 

U skladu sa željom profesora i učenika prilikom posete praktično i stručno upoznati su sa radom i aktivnostima službe čuvara prirode i službe uređenja prostora JP “Nacionalni park Fruška gora”.

Učenici su obišli izletište Brankovac, Zmajevac i lokalitet “Beli majdan” sa ciljem upoznavanja terena i uređenja lokaliteta.

 Ovim putem JP "Nacionalni park Fruška gora" zahvaljuje na poseti i učešću u akciji "Fruškovanje 2021" učenicima i profesorima Politehničke škole iz Subotice. 

Učešćem u akciji "Fruškovanje 2021" i sličnim akcijama koje organizujemo, kroz aktivni boravak u prirodi najstarijeg Nacionalnog parka u Srbiji, svi zainteresovani građani i ljubitelji prirode u prilici su da aktivno i zajedno sa zaposlenima iz JP "Nacionalni park Fruška gora" bolje upoznaju naš rad i ostvare svoj ekološki doprinos.

 

Top