Informativni centar

Informativni centar

Objekat Informativnog centra JP "Nacionalni park Fruška gora" nalazi se na samoj raskrsnici na Iriškom vencu na ukrštanju magistralnog puta M-21 i Grebenskog, ili Partizanskog, puta koji se pruža duž vrhova Fruške gore.

U Informativnom centru nalazi se prirodnjačka postavka sa eksponatima koji na najbolji način reprezentuju prirodne i kulturne vrednosti Nacionalnog parka. Sala informativnog centra je adekvatno mesto za održavanje manjih skupova, sastanaka, predavanja ili određenih tematskih izložbi vezanih za očuvanje i unapređivanje prirode. Informativni centar zbog svog položaja predstavlja polaznu tačku mnogih turističkih kretanja na Fruškoj gori. Od strane stručnog i ljubaznog osoblja posetioci mogu dobiti sve neophodne informacije vezane za Nacionalni park. U okviru Informativnog centra radi i vodička služba koja je osposobljena da posetiocima drži prezentacije, kako u prirodi tako i unutar objekta uz video projekcije.

U suvenirnici se mogu kupiti različiti proizvodi sa oznakama očuvanja prirode i Nacionalnog parka (razglednice, posteri, karte, prospekti, knjige, filmovi itd.).

Informativni centar je za posetioce otvoren svakog dana.

Radno vreme: 08.00-16.00 časova

Adresa: Iriški venac bb
Telefon 022/463-023, 064/8377-070

Top