Svim srcem za osmeh deteta

Svim srcem za osmeh deteta

11.02.2020.       

Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine bili deo projekta "Svim srcem za osmeh deteta" koji organizuje Udruženje građana "Novi Sad".  Ova humanitarna akcija traje već šest godina i omogućava sedmodnevni boravak učenicima sa Kosova i Metohije u porodicama njihovih vršanjaka iz Vojvodine.

Tokom boravka u Novom Sadu, mališani sa Kosova i Metohije posetili su Nacionalni park Fruška gora i uživali u prirodnim lepotama najstarijeg Nacionalnog parka u Srbiji i jedinog Nacionalnog parka  na teritoriji Vojvodine. 

Stručna lica iz JP "Nacionalni park Fruška gora" i ove godine nakon dobrodošlice i prezentacije vrednosti Nacionalni park Fruška gora u Informativnom centru na Iriškom Vencu  bili su domaćini i vodiči školarcima sa Kosova i Metohije kao i njihovim drugarima iz Novog Sada kroz uređene edukativne staze šumama Fruške gore nakon čega je usledilo kratko poziranje za uspomenu i zajednički ručak. Radujemo se ponovnom dolasku naših drugara i svim novim projektima prijateljima iz Udruženja građana "Novi Sad".

Top