“ФРУШКОВАЊЕ 2021“

“ФРУШКОВАЊЕ 2021“

Акција уређења НП Фрушка гора

    

У сусрет обележавању "Светског дана чишћења"

ЈП "Национални парк Фрушка гора" је 22.априла 2021.године обележавањем датума "Дан Планете" покренуло највећу до сада акцију уређења Фрушке горе "ФРУШКОВАЊЕ 2021" која траје до краја јесени.

Кроз заједничке еколошке активности уз подршку грађана, организација, удружења и друштвено одговорних компанија а са циљем буђења свести и савести јавности о значају заштите животне средине заједно можемо много више допринети превенцији, санацији и контроли отпада у природи.

Кроз активни боравак у природи најстаријег националног парка у Србији, сви заинтересовани су у прилици да заједно са чуварима природе као и осталим запосленим из Јавног предузећа "Национални парк Фрушка гора" остваре свој еколошки допринос кроз уређење пешачких стаза, извора и потока, путног појаса, обале језера, излетничких локалитета и друго.

Позивамо све заинтересоване да се прикључе акцији "ФРУШКОВАЊЕ 2021" као што је то овог викенда учинила сјајна екипа младих и вредних еколога Удружења "Горски смешко" којима се овом приликом срдачно захваљујемо.

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем сајта www.нпфрускагора.цо.рс тако што ће испунити пријавни формулар или путем телефона 022/463023.

 

 

360

Ваш Национални парк Фрушка гора

 

Top