Информативни центар

Информативни центар

Објекат Информативног центра ЈП "Национални парк Фрушка гора" налази се на самој раскрсници на Иришком венцу на укрштању магистралног пута М-21 и Гребенског, или Партизанског, пута који се пружа дуж врхова Фрушке горе.

У Информативном центру налази се природњачка поставка са експонатима који на најбољи начин репрезентују природне и културне вредности Националног парка. Сала информативног центра је адекватно место за одржавање мањих скупова, састанака, предавања или одређених тематских изложби везаних за очување и унапређивање природе. Информативни центар због свог положаја представља полазну тачку многих туристичких кретања на Фрушкој гори. Од стране стручног и љубазног особља посетиоци могу добити све неопходне информације везане за Национални парк. У оквиру Информативног центра ради и водичка служба која је оспособљена да посетиоцима држи презентације, како у природи тако и унутар објекта уз видео пројекције.

У нашем Информативном центру можете пронаћи сувенире који ће вам помоћи да сачувате успомене на вашу посету. Наша понуда обухвата магнете са мотивима Фрушке горе, мајице са симболима парка, шоље и још много других интересантних сувенира. Осим тога, ту су и књиге које детаљно описују историју и природу Фрушке горе. Куповином сувенира доприносите очувању природе и биодиверзитета националног парка.

Адреса: Иришки венац бб
Телефон 022/463-023

Top