Информативни центар

Информативни центар

Објекат Информативног центра ЈП "Национални парк Фрушка гора" налази се на самој раскрсници на Иришком венцу на укрштању магистралног пута М-21 и Гребенског, или Партизанског, пута који се пружа дуж врхова Фрушке горе.

У Информативном центру налази се природњачка поставка са експонатима који на најбољи начин репрезентују природне и културне вредности Националног парка. Сала информативног центра је адекватно место за одржавање мањих скупова, састанака, предавања или одређених тематских изложби везаних за очување и унапређивање природе. Информативни центар због свог положаја представља полазну тачку многих туристичких кретања на Фрушкој гори. Од стране стручног и љубазног особља посетиоци могу добити све неопходне информације везане за Национални парк. У оквиру Информативног центра ради и водичка служба која је оспособљена да посетиоцима држи презентације, како у природи тако и унутар објекта уз видео пројекције.

У сувенирници се могу купити различити производи са ознакама очувања природе и Националног парка (разгледнице, постери, карте, проспекти, књиге, филмови итд.).

Информативни центар је за посетиоце отворен сваког дана.

Радно време:

од понедељка до петка: 07.00-15.00 часова

суботом и недељом: 08.00-16.00 часова

Адреса: Иришки венац бб
Телефон 022/463-023

Top