Врдник 2

Врдник 2

Пешачке туре - Врдник

 

2. Иришки венац - "Змајевац" - Врдничка кула - манастир "Сремска Раваница" - бања Врдник - Хотели - "Краљева столица" - Иришки венац

 

Програм: Долазак код раскрснице на Иришком венцу (код новог Инф.центра је паркинг). Шетња планинарском стазом до излетишта “Змајевац” са стручним водичем уз причу о природним и културним вредностима Националног парка (око 1сат), кратак предах на “Змајевцу” уз могућност доручка у ресторану у трајању од (30 мин.), наставак пешачења према “Врдничкој кули” (око 20 мин.), кратка прича везана за “Врдничку кулу” (10 мин.), наставак пешачења према манастиру “Сремска Раваница” (40 мин.). Прича о манастиру и разгледање унутрашњости (30 минута). Наставак пешачке туре према северу стазом здравља, означеном црвеним срцем у белом кругу према Бањи Врдник уз кратку причу о Бањи, без заустављања (20 мин.), наставак даље према северу поред хотела „Термал“, ка гребену „Краљева столица” (50 мин.) и наставак до Иришког венца (20 мин.)

Укупно време: 5,5 сати са 3,5 сата пешачења, у оба смера.

Цена: 263 РСД по особи (за групе од најмање 20 особа)

Бања се налази у изварендном природном амфитеатру, окруженим благим поточним долинама . обраслим бујном и разноликом вегетацијом. Бања поседује отворене и затворене базене, сауне и друго који пружају услове за рекреацију и релаксацију како онима који долазе на лечење тако и гостима који долазе на одмор. У склопу бање налази се и хотел “Термал”. На располагању је 260 лежајева у 1/1,1/2,1/3 собама и апартманима. Поседује пословни центар, два ресторана као и спортске терене. Хотел Термал је већ четири деценије домаћин најбројнијим гостима из земље и иностранства.

Хотел “Premier Aqua” чини идеалан спој природних лепота и мира Фрушке горе са најсавременијом технологијом и комфором хотела високе категорије, који богатством својих садржаја може задовољити и најпробирљивијег госта. Смештен између Београда и Новог Сада на извору топле термалне воде у бањи Врдник са модерним спа центром, отвореним и затвореним базеном, конгресном салом, рестораном и богато опремљеним собама и апартманима нуди гостима прави ужитак.

Top