Првих 28.000 садница

Првих 28.000 садница

Од почетка велике Акције која је започела 15.11.2020.године - обележавање 60 година од проглашења првог НП у Србији садњом 60.000 нових садница - за 8 дана ПОСАЂЕНО ЈЕ 28.000 САДНИЦА ХРАСТА на два локалитета укупне површине 11 ха, захваљујући многобројним грађанима и свим запосленим у ЈП " Национални парк Фрушка гора".

Акција обележавања јубилеја "60 година-60.000 садница" трајаће свакодневно док се не посади свих 60.000 садница на сва три планирана локалитета.

ЈП "Национални парк Фрушка гора" захваљује за подршку, допринос и учешће свим грађанима, појединцима и организацијама, медијима и друштвено одговорним компанијама који су препознали еколошки и друштвени значај ове велике акције којој је примарни циљ повећање опште пошумљености Србије као и што квалитетнији живот генерација које долазе.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже и прикључе акцији чим епидемиолошка ситуација у држави то поново дозволи а у међувремену да прате динамику реализације путем званичног сајта ЈПНПФГ www.npfruskagora.co.rs и путем фејсбука: https://www.facebook.com/np.fruskagora

Галерија са више фотографија са акције је у припреми

Top